Wie zijn wij?

DIS Band Live is al jaren een begrip in Noord Holland en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod. De show is goed uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en meezingers ontstaat. Zelfs rap en dance gaat DIS niet te ver! Doordat al deze muziekstijlen elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een show die leuk is voor zowel jong en oud. Elke feesttent, kroeg, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop. DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-West Nederland, daarnaast speelt DIS ook veel op bruiloften en besloten (bedrijfs)feesten.

Nadat DIS in 2014 een finaleplaats behaalde in de Clash of the Coverbands en optrad in o.a. de Melkweg is de vraag naar de band nog verder gegroeid. DIS is dan ook erg trots dat de “olievlek” zich in snel tempo verspreidt met optredens door het hele land; Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en zelfs op Ameland heeft men al van DIS kunnen genieten.

Na een show van DIS is een veelgehoorde reactie van het publiek: "DIS is te gek en ze spelen echt voor ieder wat wils!"


Piet Stoop
Lead zang

Ik heb altijd al een passie gehad voor muziek! Vroeger zong ik graag met een drankje op in de kroeg en zo ben ik uiteindelijk ook bij de band terecht gekomen. Na wat zangles en veel oefenen heb ik een goede basis neer kunnen leggen en merk ik dat ik ieder jaar weer vooruit ga. Uiteindelijk leer ik het meest op het podium en komt er veel meer bij kijken dan alleen zingen. Een goede performance en show neerzetten met elkaar is waar wij vooral kritisch mee bezig zijn. Als dit lukt en het publiek is net zo enthousiast als wij op het podium, dan is het weer een geslaagd optreden!

Paul Diependaal
Toetsen/zang

Zo lang als ik mij kan herinneren maak ik muziek. Begonnen als 7-jarig jongetje op de blokfluit, later vanaf mijn 9e piano gaan spelen. Ik zing ook al van jongs af aan. Ik heb op meerdere koren gezeten en meegedaan met musicals en opera’s. Hiermee door heel Nederland opgetreden. Eind 2011 werd ik gevraagd om een keer mee te komen repeteren. Superleuk! Relaxte sfeer, gezellige gasten en veel gelachen. En lekker muziek maken met z’n allen. De optredens zijn het leukst. Op het podium uit je dak gaan en zorgen dat de mensen een fantastische avond hebben!

Bram Engberts
Gitaar/zang

Op mijn 7-jarige leeftijd ben ik gitaar gaan spelen met heel veel passie en plezier, en in 2004 is het eindelijk gelukt om een band te beginnen. Inmiddels hebben wij een top team waarmee wij DIS Band Live hebben gevormd tot wie we nu zijn en dat is echt super gaaf!. Om met onze band de zalen, tenten en festivals te mogen aandoen vind ik een onwijs mooie ervaring waar ik onwijs van kan genieten!!!


Frank Stuurman
Drums

Van horen zeggen begon het getrommel op van alles en nog wat al voordat ik knap op mijn benen kon staan. Toen ik ongeveer zes jaar was zag de vader van één van mijn beste vrienden dat ik wel talent zou hebben om achter het drumstel te kruipen. Bij hem ben ik begonnen met drumles. Vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest met muziek en heb ik de stokken niet meer los gelaten.  Vanaf mijn 15e heb ik in diverse bands gespeeld en veel podia in heel Nederland gezien van Den Helder tot Maastricht. Of het nou een kroeg is of een grote feesttent, overal waar het publiek uit z’n dak gaat doen wij dat ook. Begin februari 2022 heb ik de kans met beide handen aangepakt om DIS Band Live te versterken op drums. Om met deze heren de podia op te mogen en gaan is gewoon mega gaaf!

Rudy Leek
Basgitaar

Al vanaf mijn 6e ben in al bezig met muziek. Ik ben begonnen met AMV (Algemene Muzikale Vorming) en zingen in verschillende koren. Een jaartje later ben ik ook op gitaarles gegaan, wat ik na acht jaar heb verruild voor de basgitaar. Sinds 2004 speel ik bij DIS Band Live met heel veel passie en plezier! Op het podium staan geeft het een heerlijk gevoel als je het publiek uit zijn dak ziet gaan, gewoon supervet! Ondertussen hebben wij met de band op een hoop mooie plekken een feest mogen bouwen, van bruin café tot aan festivals, en zijn steeds opzoek naar meer locaties om het publiek een geweldige avond te bezorgen!!